stiri Braila – debraila.ro

Tinerete spulberata pe doua roti / Sot si tata, Stefan Iacoblev, a murit la 29 de ani

Motociclistul mort in accidentul de pe Calea Galati, din apropierea Podului de la Brailita, avea 29 de ani. Stefan Iacoblev era sot si tata al unui copil de doar cativa anisori.

Isi luase motocicleta de curand si avea de gand sa intre in grupul motociclistilor din oras, iubindu-si motorul, dupa cum ne-a povestit un prieten al tanarului.

„Ii placea sa se plimbe prin oras cu motocicleta, dar inca nu intrase in anturajul motociclistilor. I-ar fi placut sa se plimbe cu mai multi si spunea ca este indragostit de K8-ul lui”, ne-a declarat sursa citata.

„Avea o casca care nu prea e rezistenta. Nu era cine stie ce si nu prea l-a protejat cand a venit Solenza”, ne-a spus un alt motociclist, ajuns la locul accidentului.

17:40 / Un tanar motociclist si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs pe Calea Galati, in apropiere de Podul de la Brailita. Motociclistul a vrut sa depaseasca o coloana de masini si a lovit un autoturism aflat pe directia sa de mers, spre Bulevardul Dorobantilor, moment in care a fost aruncat pe contrasens, unde a fost calcat de un alt autoturism.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Comentarii