stiri Braila – debraila.ro

Tânăr de 19 ani, ARESTAT PREVENTIV: a intrat de 4 ori, pe timp de noapte, într-un apartament din municipiu | A furat 415 lei și două telefoane mobile

Pe 19 septembrie, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 19 ani, care, ulterior, a fost condus la sediul Poliției.

După audieri, brăileanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Mai exact, în perioada 27 august – 8 septembrie, tânărul ar fi pătruns de patru ori, de fiecare dată pe timp de noapte, într-un apartament situat pe raza municipiului Brăila, prin escaladarea și forțarea geamului.

Individul ar fi sustras din imobil suma de 415 lei, copia unei chei de la un autoturism și două telefoane mobile.

În cursul zilei de 20 septembrie, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a tânărului.

“Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2022 până la data de 19.10.2022, faţă de inculpatul BALABAN EUGEN, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale)”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

 

Comentarii