stiri Braila – debraila.ro

Tabara de lucru manual in Lacu-Sarat: barbati prinsi masturbandu-se in statiune!

Se pare ca statiunea Lacu-Sarat nu atrage, cel putin in perioada calda a anului, doar persoane suferinde sau dornice de relaxare, ci si exhibitionisti care nu dau doi bani pe bunul-simt.

De cand a inceput sezonul estival si pana in prezent, nu mai putin de cinci barbati au fost surprinsi chiar de oamenii legii in timp ce se masturbau in diverse locuri din statiune. Acestia au primit amenzi in valoare totala de 2.200 de lei.

Cel mai recent caz este al unui brailean de 48 de ani. Ca urmare a unui mesaj primit din partea unui cititor, DEBRAILA.ro a cerut detalii cu privire la caz de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi.

Pe 22 august, in jurul orei 16:00, individul, care, potrivit pontului, se afla cu familia la plaja, a fost surprins in padure chiar de jandarmi, la doi pasi de plaja pentru nudisti.

Pentru situatia obscena in care s-a pus – chiar sub privirea unor trecatori, barbatul a fost sanctionat contraventional cu 1.000 lei, conform art. 2, pct 1 din Legea nr. 61/1991 republicata pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:

1) savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora;

Comentarii