stiri Braila – debraila.ro

SUMA URIASA pentru partide | Meirosu anunta o victorie a ProRomania: „PSD si ALDE au cedat 140 milioane de lei. Doar ProRomania poate sa il opreasca pe Dragnea si gasca lui de hoti si analfabete”

Deputatul Emilia Meirosu (ProRomania) a anuntat, pe o retea de socializare, ca deputatii si senatorii PSD-ALDE din comisiile parlamentare reunite de buget-finante au dat, marti, raport favorabil pentru bugetul Autoritatii Electorale Permanente (AEP), insa in forma diminuata fata de cea initiala. Mai exact, suma de aproximativ 100 de milioane de euro destinata subventiei pe care AEP o acorda partidelor parlamentare a fost redusa cu 30 milioane de euro.

Parlamentarul afirma ca, desi i-au fost respinse amendamentele care priveau redirectionarea banilor pentru partide catre Educatie si Sanatate, in cele din urma „a crapat obrazul gros” al celor de la PSD si ALDE.

„PRO Romania a obtinut o victorie importanta, desi nu completa, dupa ce am depus amendamente si am luptat cu toate armele posibile. (…) Este doar un sfert de victorie, dar e importanta! Trebuie sa luptam in continuare ca si restul de 270 de milioane de lei sa fie folositi pentru oameni si nu pentru partide. Batalia noastra va continua! Am dovedit ca lui Dragnea ii este frica doar de ProRomania si doar ProRomania poate sa il opreasca pe Dragnea si gasca lui de hoti si analfabete din distrugerea totala a tarii!”, a precizat Meirosu.

Atat Victor Ponta, liderul ProRomania, cat si fostul premier Mihai Tudose au criticat in termeni duri suma pe care PSD si ALDE au trecut-o in buget pentru subventionarea partidelor parlamentare, vorbind despre „nesimtire” si „marlanie”.

Comentarii