stiri Braila – debraila.ro

Sugestie pentru primar: SA INCHIDA Braila! Varga: „Nu transformati orasul intr-o Lombardie nedorita. Avem toate sansele sa ne injumatatim ca populatie”

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) a lansat un apel pe retelele de socializare, solicitand ca „Armata si fortele de ordine sa intensifice controalele urgent”.  Totodata, alesul local ii sugereaza primarului Marian Dragomir „sa inchida orasul si sa injumatateasca sau sa sisteze transportul public de calatori”.

„Oameni buni, constientizati ca ne aflam intr-o situatie critica si deosebit de grava, cel putin din ultimii 100 de ani. 14 decese inregistrate pana acum si este doar inceputul. Nu transformati orasul intr-o Lombardie nedorita, nici nu vreau sa ma gandesc cand se vor inmulti cazurile, cum vor lucra medicii, sub ce presiune si stres iesit din comun, nu vreau sa ma gandesc la eventuale culpe medicale datorate stresului si numarului mare de pacienti. (…) D-lui primar, i-as sugera sa inchida orasul si sa injumatateasca numarul mijloacelor de transport, daca nu chiar sistarea transportului public de calatori, angajatorii sa puna la dispozitie mjloace de transport pentru angajati”, a scris Varga.

Liberalul a mentionat si faptul ca „perioada critica va fi peste 2 saptamani, cand procentul celor infectati va fi unul extrem de mare”.

„Specialistii spun ca in procent de 90% va fi infectata populatia Romaniei, asta nu inseamna ca nu vorbim si de vindecati. In tot cazul, nu constientizam, la sistemul nostru medical (praf) avem toate sansele sa ne injumatatim ca populatie. Fereasca Dumnezeu”, a mai adaugat consilierul judetean.

Comentarii