stiri Braila – debraila.ro

Substanțe de tip CRYSTAL găsite de polițiști într-o mașină cu 4 tineri | Șoferul era băut, nu purta centura și n-avea documentele

În noaptea de 14 spre 15 septembrie, în jurul orei 01:15, polițisti din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe strada 13 septembrie 1844 din cartierul Marna.

Șoferul a fost testat de polițiștii cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma controlul mașinii, în habitaclu, oamenii legii au descoperit și ridicat substanțe de culoare alb/transparent în formă solidă – de tip crystal, iar cei patru tineri identificați – șoferul și trei pasageri – au fost conduși la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul aflat la volan a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.465 de lei pentru abaterile constatate, respectiv pentru faptul că a consumat alcool, nu a purtat centura de siguranță și nu a avut asupra sa documentele prevăzute de lege.

Mai mult decât atât, polițiștii au luat și măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Comentarii