stiri Braila – debraila.ro

Subprefectul, RASPUNS pentru Dragomir: „Uite, de aia nu mai pot eu acum! N-am sa anulez nicio hotarare. Primarul e foarte alintat! Crede ca daca a castigat alegerile cu 63%, o sa cadem toti pe spate”

Simona Draghincescu, subprefect cu atributii de prefect, a raspuns atacurilor recente ale primarului Marian Dragomir, care a acuzat-o ca „isi bate joc de Braila si de braileni”. Subprefectul l-a catalogat pe Dragomir ca fiind „alintat”.

Edilul ceruse anularea hotararii CJSU prin care s-a stabilit faptul ca purtarea mastii de protectie este obligatorie pe intreg teritoriul municipiului, intrucat incidenta imbolnavirilor la 1.000 de locuitori este peste 1,5 cazuri. Intre timp, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca o astfel de masura se ia doar in localitatile unde incidenta depaseste 3 cazuri.

„Dar ce, ori il doare gura ca sa scrie? Numai dansul nu isi bate joc de Braila si de braileni. Domnul primar este foarte alintat si crede ca daca a castigat alegerile cu 63%, o sa cadem toti pe spate. N-a castigat cu 63% pentru ca asta este scorul PSD sau asta este scorul personal al dansului, ci a castigat cu 63% pentru ca restul candidatilor au fost foarte slabi. Cand unu e mai rasarit si ceilalti sunt vai steaua lor, este normal ca lumea sa isi indrepte atentia catre cel care e mai rasarit. Ei sunt in campanie electorala! Le e frica ca o sa candidez eu la ceva si nu stiu cum sa mai ma mazgaleasca. Uite, de aia nu mai pot eu acum! N-am sa anulez nicio hotarare pe care am dat-o, ca sa fie foarte clar! Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta este un organism format din oameni extrem de seriosi, nu un asa-zis consiliu, cum zice dansul prin tot felul de postari. Este un consiliu format din generali, sefi din Jandarmerie, Politie, directori, doctori. Acea hotararea n-au votat-o mama si tata de acasa, ci au votat-o 32 de persoane, oameni extrem de seriosi. Numai 2 PSD-isti n-au votat! Nu sunt oameni de la partid, ca sa se spuna votam asa sau asa. Ei nu voteaza ca marionetele, indiferent daca e o prostie sau ineptie…”, a declarat Draghincescu la Reperul TV.

Primarul, ATAC DUR la Draghincescu: „Va bateti joc de Braila si de braileni. Vedeti ca tot la propunerea mea ajungeti, fortata de Guvern? Am vazut ce face functia din om” | CNSU a decis: masca e OBLIGATORIE doar la 3 cazuri/1.000 locuitori

Comentarii