stiri Braila – debraila.ro

Subprefectii PNL, despre prefectul USR: „Corect ar fi fost sa fie amendat pentru ca nu a purtat masca!” | Despre colaborare: „Lipseste comunicarea!”

Cu o retinere vizbila, cei doi subprefecti PNL, Nicolae Nitescu si Adin Boboc, au comentat sanctiunea pe care Politia a aplicat-o prefectului Nicusor Ciocan (USR), respectiv avertisment scris, pentru ca nu a purtat masca de protectia in biroul sau. 

„A fost hotararea celor care au facut verificarea. Nu cred ca e drept! Asa cum fiecare demnitar a primit amenda pentru ca nu a purtat masca, corect ar fi fost sa fie aplicata aceeasi sanctiune”, a declarat Nitescu.

De cealalta parte, Boboc s-a rezumat la un comentariu extrem de scurt: „Toti cetatenii sunt egali in fata legii!”

Subprefectul Nitescu a vorbit si despre colaborarea pe care cei doi liberali o au cu prefectul Nicusor Ciocan, subliniind faptul ca „lipseste comunicarea”.

„Colaborarea este buna. Nu putem spune foarte buna, dar este buna. Discutam… Poate, cu timpul, va deveni foarte buna colaborarea. Lipseste comunicarea. Nu am nimic de comentat despre imaginea Prefecturii, ca institutie”, a mai adaugat subprefectul liberal.

Mai smecher ca toti brailenii: prefectul Ciocan, doar AVERTISMENT pentru ca nu a purtat masca! | Seful interimar al Politiei, ghiocel in fata politicului, pare ca isi apara scaunul

Comentarii