stiri Braila – debraila.ro

STUDIU | Braila se afla in randul celor mai periculoase orase din Romania | Brailita, printre cele mai nesigure cartiere din tara

Potrivit unui studiu complex desfasurat de Storia.ro, desfasurat in perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017 si la care au participat 93.532 de persoane din toata tara, Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta din Romania. Clasamentul continua, pana pe locul 9, unde se claseaza Bucurestiul, doar cu orase din Ardeal, precum Brasov, Cluj-Napoca sau Sibiu.

La polul opus, Alexandria este cel mai nesigur oras al tarii, urmat de Suceava, Satu Mare si Bacau.

Braila se situeaza pe locul 28, dupa mijlocul clasamentului. Totusi, orasul nostru este cu 6 locuri in fata Galatiului, aflat pe pozitia 34. La intrebarile studiului Storia.ro au raspuns si 1.672 de braileni.

Unul dintre cartierele Brailei apare si in clasamentul celor mai nesigure cartiere din Romania, si anume Brailita, pe locul 18 din 20. Pe locul 17 apare cartierul galatean Micro 39.

In opinia brailenilor care au participat la studiu, cel mai sigur cartier al Brailei este Ansamblul Buzaului, urmat de Vidin si Chercea.

Comentarii