stiri Braila – debraila.ro

Soferi cu tupeu! La volanul unor bolizi, fara permis sau cu autorizatia de circulatie provizorie expirata

Duminica, 24 aprilie, la ora 08:15, un echipaj rutier din cadrul Politiei Ianca l-a oprit in trafic, pe drumul judetean 221, pe raza orasului Ianca, pe D. Marcel, in varsta de 45 de ani, din municipiu, care conducea autoturismul marca „BMW” cu o viteza ce depasea regimul legal, respectiv 78 km/h.

Intrucat barbatul nu avea asupra lui documentele personale, politistii au efectuat verificari in bazele de date si au constatat ca are permisul de conducere retinut din data de 29 februarie 2016.

Pe numele lui D. Marcel a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul avand dreptul de a conducere suspendat.

Tot duminica, la ora 16:45, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Ianca l-a depistat, pe raza satului Perisoru, pe un localnic de 28 de ani, in timp ce conducea autoturismul „Audi”, desi avea autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 14 august 2015.

Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat.

Comentarii