stiri Braila – debraila.ro

Sirbu, consilier judetean PNL: „Nu cred ca este cineva in Braila care sa nu fi auzit de spagile pentru angajarile de la Spitalul Judetean. Circulau pe piata si preturi”

Afirmatiile ii apartin consilierului judetean liberal Marian Sirbu si au fost facute in emisiunea „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila. Sirbu a mai declarat ca „pe piata” circulau si sumele care ar fi trebuit date pentru a prinde un post de asistent medical sau infirmiera.

„Nu putem sa ne ascundem dupa degete. Noi am semnalat acest lucru si in sedintele de Consiliu Judetean. Ca nu am putut dovedi acest lucru este altceva, dar noi nu suntem organe de ancheta. Altii ar putea sa dovedeasca. Sunt atatia oameni care au fost angajati si sunt nemultumiti, care spun ca au dat. E greu sa il convingi pe omul ala sa spuna: „Da, am dat!”. Erau si niste preturi care circulau pe piata, un mercurial pentru asistente, infirmiere”, a spus PNL-istul.

Consilierul judetean a tinut sa mentioneze ca „la ultimele concursuri nu prea a mai mers cu spaga”.

Precizam faptul ca in urma presiunii publice, presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a decis ca presedintele comisiilor de angajare sa nu mai fie directorul de ingrijiri al spitalului, Olguta Crivat, care este membru PSD.

Comentarii