stiri Braila – debraila.ro

Si viceprimarul Brailei o ataca pe Draghincescu: „Sunteti nedemna de a ocupa aceasta functie!” | Solicitarea lui Jantea pentru subprefect

Dupa mai multe atacuri dure venite din partea primarului Marian Dragomir, viceprimarul Alexandru Jantea Crican, ales pentru un nou mandat de consilier local municipal, afirma ca Simona Draghincescu nu este „demna” sa ocupe functia de subprefect cu atributii de prefect.

Jantea Crican vorbeste despre „bataia de joc adusa la adresa cetatenilor, abuzurile, incalcarea justitiei si minciuna la cote alarmante”.

„Avand in vedere datele oficiale comunicate de Ministerul Afacerilor Interne in data de 15.10.2020 din care rezulta ca Judetul Braila se afla sub pragul de 1.5, solicit subprefectului Simona Draghincescu sa ne comunice baza legala prin care si-a permis sa incalce drepturile si libertatile prevazute in Constitutia Romaniei si articolul 8 din Conventia Europeana pentru Protectia Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale.

Bataia de joc adusa la adresa cetatenilor, abuzurile, incalcarea justitiei si minciuna la cote alarmante definesc actuala guvernare atat pe plan local cat si central. Obligativitatea nejustificata de a purta masca in spatii deschise nu face altceva decat sa ascunda o noua forma de taxare a populatiei si asa greu incercata de distrugerea industriei HoReCa, a turismului, a culturii si mai ales a scolii.

Sunteti nedemna de a ocupa aceasta functie si prin ce ati facut v-ati incalcat propriul juramant depus in momentul investirii”, a scris viceprimarul pe o retea de socializare.

Foto: MD Press

Comentarii