stiri Braila – debraila.ro

„SEXGATE-ul” lui Iordache | Consilierul judetean PND: „Secretarul de stat Carmelia Dragomir a fost amanta sefului CUP „Dunarea”, Mangiurea”

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) isi continua declaratiile legate de relatiile extraconjugale din politica si administratia braileana.

Dupa afirmatiile fara precedent legate de „amantele” social-democratilor Ion Rotaru, senator si presedintele Organizatiei Judetene PSD si Aurel Simionescu, fost primar al municipiului, Iordache a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca fostul consilier judetean Carmelia Dragomir Balanica, in prezent vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, ar fi fost amanta lui Silviu Mangiurea, directorul Companiei de Utilitati Publice „Dunarea”.

„Domnul Mangiurea si moralitatea sunt doua linii paralele. Domnul Mangiurea s-a remarcat in presa prin faptul ca a intrat intr-un stalp cu masina, in municipiul Galati, in timp ce se afla cu amanta lui in masina. Cu doamna Carmelia Dragomir, actualmente secretar de stat intr-unul din ministerele Guvernului Romaniei. Era amanta dumnealui. Stiu foarte bine!”, a precizat PND-istul.

Intrebat daca are dovezi cu privire la cele spuse, consilierul judetean a relatat o discutie la care ar fi fost martor in perioada in care era unul dintre apropiatii fostului baron Gheorghe Bunea Stancu: „Eram la domnul Stancu in birou cand domnul Mangiurea a recunoscut ca doamna Carmelia Dragomir este amanta lui si il ruga frumos pe domnul Bunea Stancu sa intervina pe langa mine sa nu publicam niste imagini de prin tufisuri (n.r. Iordache este proprietarul unei publicatii online), cand se pupau ei. Nu am nimic cu doamna Carmelia, este o femeie atragatoare. Cred ca domnul Mangiurea a rezistat cu greu farmecelor.”

Comentarii