stiri Braila – debraila.ro

SENTINȚĂ: Marian Cristian Neacșu, zis “Calo” – 11 ani și 2 luni închisoare pentru tentativă la omor calificat | Polițiștii l-au depistat și dus la închisoare

Pe 29 septembrie, Curtea de Apel Galați a pronunțat sentința definitivă într-un dosar al lui Marian Cristian Neacșu, zis “Calo”, care a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și tentativă la omor calificat.

“Calo”, în vârstă de 29 de ani, a fost implicat și în scandalul sângeros de la fostul club Acapulco de pe Faleza, care i-a adus altă condamnare – 5 ani și 6 luni. În octombrie 2016, mai mulți indivizi, printre care și Neacșu, au năvălit în local înarmați cu săbii și topoare, atacându-l pe un client.

De această dată, “Calo” a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat, violare de domiciliu,  amenințare, lovire sau alte violențe și distrugere. Judecătorii au dispus încetarea procesului penal pentru toate infracțiunile, cu excepția tentativei la omor calificat.

Astfel, Marian Cristian Neacșu a primit o pedeapsă de 9 ani de închisoare cu executare, la care instanța a adăugat un spor de o treime din pedepsele aplicate pentru dosarul “Acapulco” – respectiv 2 ani și 2 luni.

În cele din urmă, “Calo” a fost condamnat la 11 ani și 2 luni închisoare pentru tentativă la omor calificat.

Polițiștii l-au dus la închisoare

IPJ Brăila: “Pe 29 septembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, pe raza municipiului Brăila, a fost depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 11 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.”

Comentarii