stiri Braila – debraila.ro

Senatorul Rotaru (PSD), despre „profesorul-minune” Gheorghita: „O reteta de succes! M-au sunat si colegi din tara si m-au intrebat cum se intampla la Braila”

Senatorul Ion Rotaru (PSD) a comentat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, situatia dubioasa a averii inspectorului scolar general adjunct Dan Gheorghita, dezvaluita de o investigatie DEBRAILA. Profesorul Gheorghita avea in declaratia de avere din 2013 un Matiz, un teren agricol si un spatiu comercial, iar in cea din 2015 apar 500.000 de euro in banci, actiuni la 11 firme si creante de 900.000 de lei.

„E spectaculos. E reteta de succes! Eu din ’90 ma chinui si nu mi-a iesit. Probabil ca s-au facut niste permutari pe firme, pe actionariate. Nu stapanesc foarte bine elementele acestei tranzactii, pe tot circuitul ei. A ajuns intr-o situatie absolut fericita. M-au sunat si colegi din tara si m-au intrebat cum se intampla la noi, la Braila. Le-am marturisit ca nu stiu si ca daca aflu le transmit si lor. Lasand gluma la o parte, e de vazut daca s-au respectat elementele de legalitate”, a spus senatorul.

L-am gasit pe cel mai „tare” profesor din Romania. E din Braila si are o sora in politica: De la un teren si un Matiz, in 2013, la 500.000 de euro in banci, apartamente si actiuni la 11 firme, in 2015

Comentarii