stiri Braila – debraila.ro

Seful Politiei, despre „liniutele” de pe strazile Brailei: „Nu putem fi prezenti tot timpul, in toate locurile. Resursele umane sunt limitate”

Comisarul-sef Adrian Gluga, inspectorul-sef al Inspectoratului de Politie Judetean, afirma ca Politia „a incercat de fiecare data sa intervina in zonele supuse atentiei”, intrebat despre problema soferilor care, la ore tarzii, tureaza motoarele si conduc cu viteza excesiva pe strazile Brailei.

„Este evident ca nu putem fi prezenti in toate zonele in acelasi timp si incercam, intr-o maniera de prioritizare a acestor zone, sa actionam pentru a preveni astfel de manifestari. Resursele umane sunt limitate, nu putem fi prezenti tot timpul, in toate locurile”, a spus Gluga.

Seful Politiei a comentat si situatia din Port, unde patronul „Romnav”, afaceristul Gheorghe Antistescu, care locuieste in fosta Gara Fluviala, va monta, pe banii sai si cu girul Consiliului Local Municipal, limitatoare de viteza, deranjat de soferii care fac drifturi aproape in fiecare seara.

„In mod permanent avem patrule de ordine publica si echipaje de Rutiera care patruleaza in zona. Acum, trebuie sa fim realisti: apare o masina de politie, nu se mai intampla nimic. Nu putem bloca un echipaj in zona. Ne facem simtita prezenta. Cand suntem in zona nu se mai intampla nimic, cum pleaca echipajul de acolo, eventual, pot incepe astfel de activitati”, a mai adaugat comisarul-sef.

Comentarii