stiri Braila – debraila.ro

Șeful PNL Însurăței, ACCIDENT cu o bătrână: A PLECAT fără să anunțe Poliția | Dosar penal pentru Daniel Cîrîc

Daniel Cîrîc (foto), președintele PNL Însurăței, s-a ales cu dosar penal. Politicianul, în vârstă de 54 de ani, ar fi lovit cu mașina o bătrână, fugind de la locul accidentului și neanunțând Poliția.

Potrivit Politiei, la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 9 septembrie, în jurul orei 10:00, Cîrîc ar fi dat cu autoturismul peste o femeie de 76 de ani. Accidentul s-a produs pe strada Tineretului din orașul Însurăței. Bătrâna traversa strada prin loc nepermis.

După impact, șeful PNL Însurăței și-a văzut de drum, părăsind locul accidentului.

În cele din urmă, deși femeia nu a cerut ajutor medical, iar Cîrîc nu a sunat la 112 – așa cum cere legea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au aflat de accident.

Astfel, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, mai arată IPJ Brăila.

Cine e Cîrîc?

În luna mai 2022, deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, anunța că Daniel Cîrîc a fost numit la conducerea organizației din Însurăței, fiind numit ca președinte interimar de către Biroul Politic Județean.

„El este un vechi membru PNL. Înainte că candideze că independent a fost liberal. Zilele trecute s-a înscris din nou în PNL și în cadrul BPJ am decis că el să preia conducerea PNL Însurăței”, declara Popa la acel moment.

La alegerile locale din 2020, Daniel Cîrîc a candidat pentru fotoliul de primar al orașului Însurăței, din postura de candidat independent, reușind să adune 22,25% dintre voturi. Acesta a pierdut în fața social-democratului Ionel Gheorghe, care, în urmă cu mai puțin de jumătate de an, a fost demis din funcție de către prefect.

Gheorghe a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a acuzat că s-a aflat în incompatibilitate în anul 2012, atunci când a deținut simultan funcția de primar precum și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Grupului Școlar Industrial Însurăței, în prezent, Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu”.

Comentarii