stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, despre PSD fara Dragnea: „S-a schimbat personajul principal, dar echipa lui a ramas in spate. Nu stiu daca voi mai candida din partea PSD in 2020”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, se declara nemultumit de situatia actuala din PSD, in contextul in care premierul Viorica Dancila si-a anuntat candidatura pentru sefia partidului. In trecut, inainte de condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea, Chiriac l-a criticat in mai multe randuri pe fostul lider al PSD, vorbind despre „o conducere dictatoriala”.

„Nu sunt multumit de ce se intampla in PSD, la nivel national. Am rugamintea la dumneavoastra sa ma lasati sa ma exprim in cadru organizat, in cadrul sedintei de la PSD. Am spus-o si o mai spun… Ne-a afectat imaginea foarte mult. Cu parere de rau, spun ca lucrurile bune pe care le-am facut pentru cetateni au fost obturate de anumite personaje si de anumite lucruri pe care si le-au dorit foarte mult, unul dintre ele fiind legile Justitiei. Mai sunt anumite personaje in spate… s-a schimbat personajul principal, dar echipa lui a ramas in spate”, a precizat seful CJ.

Totodata, Francisk Iulian Chiriac nu a exclus posibilitatea ca la alegerile locale din 2020 sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean, insa din partea unui alt partid, cel mai probabil ProRomania.

„Nu am zis ca nu voi candida, am zis ca ma voi gandi. (…) Nu se stie daca voi mai candida din partea PSD. Am destul timp pentru a lua o decizie. Daca e vot uninominal, poate candidez independent… eu stiu. Era o gluma! In momentul de fata sunt la PSD si mi-am asumat partea de administratie”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii