stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, despre Boboc la Ministerul Muncii: „Poti sa dai teapa si la Munca! S-a facut de rusine la Braila si a zis ca e mai bine la Bucuresti”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, a comentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, viitoarea numire a liberalului Catalin Boboc in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Chiriac afirma ca Boboc se ocupa cu „tepuitul”, spunand ca fostul sau contracandidat de la alegerile locale din 2020 „s-a agatat cu ghearele de o functie ca sa mai fie in spatiul public.

„N-are nicio legatura cu munca. Eu stiam ca el se ocupa cu altceva, nu cu munca. Eu am aflat din surse ca el se ocupa cu altceva, cu tepuit, cu tepe, cu alea… cu alte lucruri. La Finante n-a avut loc? Poti sa dai teapa si la Munca. S-a agatat cu ghearele de o functie din asta, ca sa mai fie in spatiul public, caci altfel e disparut. Deci, s-a facut de rusine la Braila cu tot ce a putut el sa faca si acum a zis ca e mai bine la Bucuresti”, a declarat seful judetului.

PNL Braila a obtinut fotoliul de secretar de stat la Ministerul Muncii in cadrul negocierilor de la Centru, filiala propunandu-l pe Catalin Boboc.

Comentarii