stiri Braila – debraila.ro

Sefa Spitalului Judetean ar umbla BEATA in timpul serviciului | ACUZATIILE unui consilier judetean: „Au dus-o, mai mult pe sus, sa ii faca spalaturi”

Acuzatii foarte grave la adresa managerului Spitalului Judetean de Urgenta. Medicul Delia Rasnoveanu ar consuma bauturi alcoolice in timpul orelor de munca, momentul cand „se clatina si era nervoasa” fiind surprins chiar de camerele de supraveghere din unitatea spitaliceasca.

Cel putin asta sustine consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), care mai afirma ca un angajat al spitalului l-a anuntat telefonic atunci cand Rasnoveanu era „beata”.

„Intr-una din zilele trecute, doamna era intr-o stare deplorabila din punctul de vedere al sanatatii. Nu stiu ce a determinat aceasta stare. Era rau pe hol si a fost dusa de catre gardieni, mai mult pe sus, la Terapie Intensiva – ca am inteles ca nu putea sa mearga. I s-au facut niste spalaturi, probabil ca mancarea nu a fost foarte buna. Sunt tare curios daca poate pune la dispozitie inregistrarile video. Doamna se clatina, era nervoasa. Doamna a participat, in trecut, la concursuri unde se oferea bautura. Stiu ca ii place sa consume bauturi alcoolice. Nu stiu cat duce doamna! Am auzit ca ii e rau des… Am inteles ca i-au facut spalaturi”, a declarat Iordache.

PND-istul nu se declara impotriva celor care consuma alcool, ci doar a celor care o fac in timpul serviciului, pe bani publici: „N-am nimic cu ci care consuma alcool. Cand o sa ma vada pe mine beat director de spital… Poate sa consume si pe strada. Eu am inregistrari cu oameni care povestesc. Inregistrarea mea spune asa: „Era beata!”. Punct! Cineva m-a sunat si mi-a zis. Se clatina si au dus-o la ATI. Am vazut-o si eu cand ii era „rau”, dar am inteles-o, pentru ca din cand in cand si eu beau. Eu nu sunt managerul spitalului, asa ca putina demnitate n-ar strica. Ne putem imbata acasa.”

De celalata parte, managerul SJU neaga categoric situatia prezentata de Iordache.

„Este o calomnie. Nu este nimic adevarat. Nu vreau sa fac alte comentarii”, a precizat Rasnoveanu pentru DEBRAILA.ro.

Comentarii