stiri Braila – debraila.ro

Se cauta manager pentru Spitalul Orasenesc Faurei | Care sunt conditiile pentru participarea la concurs

Pana pe 12 octombrie, la ora 14:00, persoanele interesate isi pot depune dosarul si proiectul de management, urmand ca in urmatoarea zi, pe 13 octombrie, sa fie afisata lista candidatilor admisi sau, dupa caz, respinsi. Marian Bunea, actualul manager, s-a inscris in cursa pentru sefia spitalului.

Potrivit anuntului postat pe site-ul Primariei Faurei, contestatiile pot fi facute pana pe 16 octombrie, care vor fi solutionate pe 18 octombrie, cand vor fi publicate si rezultatele finale ale selectiei dosarelor.

Pe 25 octombrie, candidatii care au trecut de prima etapa a concursului, respectiv selectia dosarelor, isi vor sustine proiectul de management in fata comisiei de concurs, condusa de presedintele Consiliului de Administratie al unitatii spitalicesti, consilierul local Stancu Sandel (PNL). In aceeasi zi, vor fi afisate rezultatele probei referitoare la sustinerea proiectului de management.

Pe 26 octombrie pot fi depuse contestatii, urmand ca pe 27 octombrie sa se afle numele celui care va conduce spitalul.

La concurs se pot inscrie candidatii care indeplinesc urmatoarele conditii: cunosc limba romana, scris vorbit; sunt absolventi ai unei institutii de invatamant superior medical, economic-financiar sau juridic; sunt absolventi sau urmeaza cursuri de perfectionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sanatatii si sunt stabilite prin ordin al ministerului sanatatii, ori sunt absolventi ai unui masterat sau doctorat in management sanitar, economic sau administrativ organizat intr-o institutie de invatamant superior acreditata; au cel putin 2 ani vechime in posturi prevazute cu studii universitare de lunga durata, conform legii; nu au fost condamnate pentru savarsirea unei infractiuni comise cu intentie, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea; sunt apte din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic); nu au implinit varsta standard de pensionare, conform legii.

Comentarii