stiri Braila – debraila.ro

SCENE SOCANTE la Colegiul Economic | UPDATE | Elevul ar mai fi incercat sa isi ia viata | Motivul tentativei de suicid: Unii colegi radeau de faptul ca este foarte inalt

UPDATE 13:40 | Elevul se afla in afara oricarui pericol, rana pe care si-a provocat-o fiindu-i cusuta. Se pare ca adolescentul a mai avut ganduri de suicid, pe mana sa medicii identificand mai multe cicatrici.

Tatal elevului sustine ca fiul sau a incercat sa isi ia viata din cauza faptului ca ar fi fost subiectul unor glume din partea unor colegi de liceu, legate de faptul ca este foarte inalt.

…… Stirea initiala

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” si-a taiat venele in sala de clasa, miercuri dimineata, chiar in timpul orelor, mai exact in ora de geografie, la cateva minute dupa ce clopotelul a anuntat inceperea cursurilor.

Tentativa de suicid a avut loc in Corpul C al liceului, in fosta Scoala nr. 10 de la Piata Mare.

„S-a asezat in banca, a scos o lama din geanta si s-a taiat la mana. O colega a vazut si a inceput sa tipe. Era si profesorul in clasa”, a declarat pentru DEBRAILA Doinita Zafiu, directorul unitatii de invatamant.

Baiatul de 16 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

 

Comentarii