stiri Braila – debraila.ro

SCANDAL SÂNGEROS într-o familie de brăileni: ginerele de 51 de ani l-a tăiat cu un cuțit pe socrul de 52 de ani!

Scandal cu violență într-o familie de brăileni. Ginerele a dat buzna în casa socrului și l-a tăiat cu un cuțit. Diferența de vârstă între cei doi bărbați este de doar un an.

Pe 10 septembrie, în jurul orei 23:20, un bărbat din municipiu, în vârsta de 51 de ani, a pătruns în locuința socrului său, în vârstă de 52 de ani, din satul Victoria. Pe fondului consumului de alcool și pus pe ceartă, individul l-a tăiat cu un cuțit pe tatăl soției sale.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După incident, pe 12 septembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru l-au reținut pe bază de ordonanță pe ginerele acuzat de violență în familie și violarea de domiciliu.

De asemenea, după evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 51 de ani, conform prevederilor Legii nr. 217/2003.

Pe 13 septembrie, după ce agresorul a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăței a dispus măsura controlului judiciar față de acesta, pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii