stiri Braila – debraila.ro

„Sa o s*gi!” | PNL se DELIMITEAZA de Sorin Ionita, consilierul-candidat care ii INJURA pe braileni, dar nu-l SANCTIONEAZA: „Nu incurajam si nu toleram un astfel de comportament!”

Prima reactie din partea conducerii Organizatiei Judetene PNL cu privire la expresiile licentioase folosite de liberalul Sorin Ionita, consilier local municipal si candidat pe lista partidului pentru un nou mandat in mini-legislativul municipal, la adresa mai multor internauti.

Desi nu a precizat daca Ionita va fi sau nu sanctionat pe linie politica, Alexandru Danaila, presedintele PNL, a condamnat modul in care consilierul local municipal a ales sa se exprime in spatiul public.

„Nu sunt de acord cu un astfel de limbaj si este clar ca nu incurajam un astfel de comportament, un astfel de limbaj. Tratam toti cetatenii in mod egal, indiferent daca au simpatii politice diferite. In ceea ce priveste, in particular, limbajul domnului consilier, am avut o discutie cu dansul si l-am avertizat ca un astfel de comportament risca sa de aduca deservicii. I-am explicat ca nu se mai poate exprima in public in urmatoarea perioada, pentru ca a avut un astfel de derapaj. Mi-a explicat ca a fost un context pe care nu-l cunosc si, daca sunteti interesati, mi-a spus ca este dispus sa explice. Oricum, a gresit – asta e clar! Deci, eu ca presedinte si toata organizatia nu vom tolera un astfel de comportament si i-am atras atentia pe aceasta tema domnului Ionita”, a declarat Danaila.

Un brailean a fost numit,  de Sorin Ionita „produs al unui participant la papatul banului public”, cu referire la faptul ca mama acestuia ar fi fost angajata la Consiliul Judetean. Si de parca n-ar fi fost de ajuns, liberalul i-a transmis internautului si un mesaj cu privire la ambii parinti: „Daca taticu tau stia la ce foloseste prezervativul si nu i-l servea lui mamuca-ta drept ciunga, noi doi eram mai fericiti acum, nu mai purtam aceasta conversatie!”

In urma cu doar cateva luni, intr-o alta postare de pe retelele de socializare, Ionita l-a numit pe un internaut „prostovan” si „zdreanta”, continuand injuriile cu expresia „Sa o s*gi!”, fapt pentru care a fost rasplatit cu un „like” de Valentin Neguleasa, un alt candidat de pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal.

Sorin Ionita este sotul deputatului PNL Antoaneta Ionita.

LIMBAJ DE CAMPANIE | Candidat PNL, unui brailean: „Tatal tau i-a servit mamei tale prezervativul drept ciunga!”

Comentarii