stiri Braila – debraila.ro

S-A RĂZGÂNDIT | Antistescu LASĂ bacurile să circule NOAPTEA: „Cât timp voi putea plăti salariile!” | Afaceristul a fost intens CRITICAT pentru decizia inițială

Schimbare de macaz în ceea ce privește traversarea Dunarii cu bacurile „Romnav”, principalul operator care asigură transportul de pe malul brăilean pe cel tulcean.

Afaceristul Gheorghe Antistescu, principalul acționar „Romnav”, a revenit asupra deciziei de a restricționa traversarea doar pentru „parteneri de afaceri și urgențe medicale”.

Inițial, Antistescu a fost tranșant cu privire la modificarea care intervenea începând cu această lună, odată cu inaugurarea podului suspendat de la Brăila.

„Bacurile vor circula ca și până acum pe timpul nopții, cu precizarea că acest lucru se va întâmpla cât timp voi putea plăti salariile din încasări”, a declarat omul de afaceri pentru DEBRAILA.ro.

Anunțul inițial al lui Antistescu, citat de MD Press și preluat de DEBRAILA.ro, a stârnit un val uriaș de critici la adresa omului de afaceri pe rețelele de socializare.

„Romnav” a obținut anual din afacerea cu bacurile un profit de aproximativ 1 milion de euro.

În același tablou, începând cu 1 iulie, Navrom Bac, singurul operator care asigură traversarea fluviului de pe malul gălățean pe cel tulcean, nu mai efectuează curse de noapte absolut deloc, nici măcar pentru ambulanțe. Explicația companiei care oferă servicii de transbordare fluvială a fost legată de „lipsa de personal”.

Cursele speciale cu bacul pe timpul nopții se făceau la cerere contra unui tarif suplimentar. 

Foto: MD Press

Comentarii