stiri Braila – debraila.ro

Rutieristii braileni au impartit cafea soferilor care pleaca spre mare

Politistii de la Serviciul Rutier au participat, luni dimineata, la o actiune pentru prevenirea oboselii la volan. Mai exact, oamenii legii au impartit cafea soferilor trasi pe dreapta.

Chiar Politia Romana a oferit detalii despre demersul rutieristilor braileni, textul si fotografiile publicate pe o retea de socializare adunand mii de aprecieri si distribuiri.

„Cine refuza o cafea, mai ales la drum lung?

In aceasta dimineata, pe DE 584 – traseul catre litoral, toti cei care au fost opriti de catre colegii nostri in albastru, de la Serviciul Rutier Braila, au avut parte de-o vorba buna si-o cafea! Tema discutiei, oboseala la volan! Activitatea are un feedback bun din partea conducatorilor, ceea ce ne bucura foarte mult!”, a anuntat Politia Romana.

Intrucat oboseala la volan reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, politistii au oprit in trafic vehicule inmatriculate in alte judete si care au de parcurs o distanta considerabila, astfel oferindu-le soferilor o cafea.

De asemenea, politistii rutieri le-au recomandat conducatorilor auto sa ia pauze atunci cand se simt obositi sau devin agitati la volan, cu atat mai mult daca au o distanta mare de parcurs si sa respecte regulile de circulatie.

Comentarii