stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, seful PSD: „Primarul Chiscaniului si-a asumat ca a gresit. Au crezut ca le luam statiunea Lacu-Sarat. Vor vota din nou asocierea”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a discutat cu alesii PSD din comuna Chiscani, inclusiv cu primarul Costica Cojea, referitor la hotararea de respingere a asocierii pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, subliniind ca asocierea va fi supusa din nou votului „in perioada imediat urmatoare”.

Parlamentarul a vorbit si despre existenta in randul consilierilor a unor temeri cu privire la faptul ca Chiscaniul ar putea pierde statiunea.

„Am discutat cu organizatia noastra din Chiscani, cu primarul, vicieprimarul, cu consilierii locali PSD. Am incercat sa descifram care au fost motivele pentru care a fost respinsa hotararea privind asocierea. A rezultat faptul ca a fost o proasta comunicare din partea primarului, care a fost absolut convins ca nu sunt probleme, dar nu a explicat suficient de bine obiectivele asocierii, consecintele, ce mod de lucru se va aplica, ce avantaje are comuna Chsicani, ce se va intampla privitor la finantare. Dupa discutii, am inteles ca exista o ingrijorare a consilierilor ca tocmai li se va lua ceva ce li s-a dat si au inteles ca lucrurile nu stau asa, ca administrarea statiunii nu inseamna doar drepturi, ci si obligatii. A fost o discutie in care nu am impus niciun fel de idee de a vota intr-un fel sau altul. Le-am explicat ca este un obiectiv al PSD asumat in campania electorala, asumat chiar si de primarul din Chiscani. Am inteles ca nu vor fi rezerve nici din partea celorlalte partide in a vota asocierea cu Primaria Municipiului si Consiliul Judetean”, a spus Rotaru.

Totodata, liderul PSD a mai afirmat ca primarul comunei Chiscani a recunoscut „barbateste” ca a gresit.

Comentarii