stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, „reprezentantul lui Dragnea pe pamantul brailean” | Tudose, MESAJ in apararea celor care sunt amenintati pentru ca vor sa se rupa de Dragnea: „Va fi spectacol daca se materializeaza amenintarile! Credeti-ma pe cuvant!”

Deputatul brailean Mihai Tudose, vicepresedinte al Pro Romania, a lansat un atac dur la adresa conducerii Organizatiei Judetene PSD, acuzand faptul ca mai multi social-democrati au fost amenintati pentru ca sustin candidatura sa la alegerile europarlamentare. Recent, sase primari PSD, respectiv cei ai oraselor Ianca si Faurei, alaturi de primarii comunelor Movila Miresii, Silistea, Galbenu si Chiscani, si-au declarat in scris sprijinul pentru fostul premier.

„Toate <<armele>> pe care le flutura ei acum in fata celor care se manifesta pro-Pro Romania… le recomand sa tina palosul respectiv pentru pantalonii proprii, pentru dupa alegerile europarlamentare. De abia asteptam cu totii o materializare a unui gen de amenintare, ca va fi spectacol! Credeti-ma pe cuvant!”, a precizat fostul premier.

Tudose afirma ca Guvernul Dancila va fi demis prin motiune de cenzura dupa alegerile din mai, in contextul in care „un PSD cu un procent putin peste 20% nu va mai avea nicio legitimitate sa stea in fruntea tarii”.

„Au inceput sa fie supusi la presiuni membrii PSD care declara ca sustin candidatura mea si Pro Romania la Braila. Din pacate, atat mai stiu sa faca la Braila cei de la PSD, sa ameninte. Din pacate pentru ei, efectul este exact invers, pentru ca enerveaza pe toata lumea. (…) Vreau sa atrag atentia la modul cel mai serios fostilor colegi de la PSD. Apropo de amenintarile pe care le tot transmit catre primarii PSD si diversi oameni de buna-credinta din partid care vor sa vina la Pro Romania, ca acestea pot fi valabile inca o lună, o luna si ceva, pana la alegeri. Daca exista viata si dupa 26 mai, si va exista viata in mod cert dupa aceasta data, va fi cu un alt Guvern. In mod cert dupa alegerile europarlamentare va fi o motiune care va trece. Ceea ce va ramane din PSD in mod cert nu va face parte din acel guvern. (…) Sunt amenintari cu pierderea functiei, cu controale, cu ce au invatat de mici unii dintre ei, ca ai o ruda nu stiu pe unde. Pe primari, ca le trimit controale, ca o sa vezi tu cu fondurile…”, a mentionat deputatul ProRomania.

Totodata, Mihai Tudose a vorbit si despre senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, pe care l-a numit „reprezentantul lui Dragnea pe pamantul brailean”.

„Domnia sa a ales sa conduca filiala, sa fie reprezentantul lui Dragnea pe pamantul brailean. Ii doresc succes! Din punctul de vedere al omului Rotaru… da, am fost colegi! Daca suna la 2 noaptea, ca pot sa-l ajut cu ceva ca om, fara niciun fel de problema! Din punct de vedere politic, suntem adversari si regret faptul ca a acceptat sa fie <<Dragnea>> la Braila. El nu a fost ales ca presedinte al PSD Braila, ci i-a fost acceptata numirea”, a conchis sursa citata.

Comentarii