stiri Braila – debraila.ro

Rotaru (PSD), dupa ce Bosneag (PSD) a spus ca Chiscaniul trebuie violat, „daca numai asa vrea sa faca copii”: „O sa ii atrag atentia. Nu ne ocupam de violuri la PSD”

Liderul social-democratilor braileni, senatorul Ion Rotaru, a comentat declaratiile consilierului municipal Sorin Bosneag, legate de asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, precizand ca „prin asemenea atitudini pot fi duse in derizoriu teme importante”.

Bosneag, care este presedintele Organizatiei Municipale PSD, dar si directorul „Unita Turism”, cel mai important agent economic din statiune, a afirmat ca, „daca doar asa vrea sa faca copii”, comuna Chiscani trebuie „violata”. Asta, dupa ce consilierul judetean liberal Marian Sirbu se intrebase in plenul Consiliului Judetean daca mireasa care nu vrea sa faca nunta trebuie violata, cu referire la refuzul consilierilor locali din Chiscani de a se asocia cu Primaria Braila si Consiliul Judetean in Asociatia „Lacu-Sarat”.

„Imi pare rau, nu ne ocupam de violuri la PSD. E problema celor care fac astfel de afirmatii sa si explice. Evident ca la asemenea nivel nu poti pune problema de aceasta maniera si nu cred ca e normal si firesc. Eu n-as vrea ducem in derizoriu aceasta discutie despre Lacu-Sarat. Nu stiu pe ce se bazeaza domnul Bosneag, dar eu o sa ii atrag atentia ca atunci cand exista provocari de genul acesta, este bine sa nu ii raspundem. Sunt teme importante care poti fi duse in derizoriu prin asemenea atitudini”, a declarat presedintele PSD Braila.

Comentarii