stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, presedintele PSD Braila: „Primarul Cojea mi-a sugerat ca nu vor chiscanenii asocierea. Nu m-a lamurit. Trebuie sa clarificam politic situatia”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat pentru DEBRAILA ca a discutat telefonic cu primarul comunei Chiscani, social-democratul Costica Cojea, pe tema respingerii de catre consilierii locali din comuna a asocierii cu Primaria Braila si Consiliul Judetean pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat. Rotaru afirma ca nu a fost lamurit de Cojea, urmand ca primarul si consilierii locali PSD din Chiscani sa fie invitati, pana la sfarsitul saptamanii, intr-o sedinta a conducerii partidului.

„Urmeaza sa analizam si politic situatia. Trebuie sa vedem care e problema. Politicul nu trebuie sa aib aingerinte in deciziile Consiliului Local si ale primarului, insa trebuie sa avem niste raspunsuri pentru comunitate. Modernizarea statiunii Lacu-Sarat a fost un proiect pe care PSD Braila l-a prezentat in campania electorala. Primarul nu e pe persoana fizica, nici consilierii. Suntem colegi si facem parte din acelasi partid, deci avem aceleasi obiective. Era o decizie pentru dezvoltarea statiunii. Nu impunem nimanui nimic, dar trebuie sa clarificam politic situatia”, a spus parlamentarul.

Rotaru a mai precizat ca primarul Cojea i-a sugerat ca locuitorii comunei Chiscani nu isi doresc asocierea cu Primaria Braila si Consiliul Judetean: „Trebuie sa vedem care au fost motivatiile. De ce au votat asa? Ori au reflexele lui Craciun (n.r. Ion Craciun, fostul primar al comunei), ori primarul a fost mintit de consilieri, ori el a dezinformat.”

Comentarii