stiri Braila – debraila.ro

REVOLTATOR | CONTROL JUDICIAR pentru un brailean care l-a agresat sexual pe baiatul minor al unui prieten | Procurorul nu l-a mai prezentat instantei, dupa ce, initial, Politia l-a retinut

Decizie surprinzatoare a Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a lasat in libertate un individ acuzat ca a agresat sexual un minor.

Dupa ce si-a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, fiind retinut de politistii Sectiei 1 Politie Rurala, braileanul a fost plasat sub control judiciar de catre procurorul de caz, fara sa mai fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Individul, un tanar din comuna Romanu, in varsta de 27 de ani, este suspect de savarsirea infractiunii de agresiune sexuala.

Potrivit oamenilor legii, oribila fapta s-a petrecut pe 8 aprilie, in jurul orei 22:00, atunci cand barbatul de 27 de ani se afla la domiciliul unui prieten, in Romanu.

Pe fondul consumului de alcool, suspectul ar fi intrat in camera unde dormeau cei sapte copii ai prietenului sau si l-ar fi agresat sexual pe unul dintre acestia, un baiat de 15 ani.

Pe 27 aprilie, politistii l-au retinut pe tanarul acuzat de agresiune sexuala, insa, in urmatoarea zi, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a luat masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Comentarii