stiri Braila – debraila.ro

Razvan. DESTIN frant de VITEZA: intai radarul, apoi moartea! | „Imi spuneai ca tie iti place viata la maxim…”

Poti fi chiar tu cel despre al carui tragic sfarsit citesc cei care te-au cunoscut si nu numai. Si nici prin gand nu iti va trece ca noaptea petrecuta alaturi de prieteni se va incheia fara tine, ca parintii tai vor primi vestea care le va cutremura viata. Ingerul pazitor nu apasa in locul tau frana!

Graba spre casa i-a curmat viata in mod brutal si lui Razvan, un baiat din Ciresu, care implinise 19 ani in iulie. „Era un om care iti aducea mereu zambetul pe buze!”, spun cei care il stiu de mult timp.

„Intotdeauna imi spuneai ca tie iti place viata la maxim, distractiile si ca tu vezi totul roz. Niciodata nu voi uita aceste vorbe. Ai fost o persoana minunata si un prieten adevarat si exceptional”, povesteste o fata intr-unul dintre zecile de mesaje care au inundat retelele de socializare.

La doar cateva minute dupa ce se urcase la volan, tanarul nu a mai putut stapani masina. „Loganul” a intrat in gardul unei case de pe marginea drumului judetean 203, in Ulmu, apoi a ricosat intr-o fantana. Impactul puternic i-a fost fatal soferului.

Razvan se distrase toata noaptea, impreuna cu mai multi prieteni, in doua cluburi buzoiene. Dupa ore bune, duminica dimineata, in jurul orei 05:30, a fost lasat in locul unde isi parcase autoturismul, la o benzinarie din Ulmu. Mai avea doar 8 km si ajungea acasa, unde il asteptau parintii al carui unic copil era.

A apasat pedala de acceleratie si dupa nici doi kilometri parcursi, in timp ce se indrepta spre iesirea din localitate, spre Vultureni, a pierdut controlul volanului, parasind soseaua.

Tanarul, care doar ce isi incepuse viata de student, a murit pe loc.

Acul vitezometrului, blocat la putin peste 80 km/h, a dat primul verdict: viteza l-a ucis! Necropsia va stabili daca Razvan a consumat bauturi alcoolice.

Cu doar doua zile inainte de teribilul accident, tot in Ulmu, baiatul ramasese fara permis de conducere. Pistolul-radar l-a prins in timp ce circula cu o viteza de 102 km/h. O lectie pe care, din pacate, nu a inteles-o! Totusi, tanarul circula legal in dimineata zilei de duminica, avand dovada care nu expirase.

Comentarii