stiri Braila – debraila.ro

Razii in intreg judetul | 50 de firme verificate, peste 250 de persoane legitimate si 164 de autovehicule trase pe dreapta

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 13 – 14 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 50 de societati comerciale, legitimate 269 de persoane, 30 fiind controlate corporal sumar, oprite in trafic 164 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 48 de conducatori auto si a fost destramat un grup.

De asemenea, au fost constatate 67 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 26.750 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 36 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 20 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 6 la alte acte normative.

Ca masura complementara, oamenii legii au confiscat 92 de litri de bauturi alcoolice, au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere si au retras 1 certificat de inmatriculare.

Comentarii