stiri Braila – debraila.ro

Razgandirea procurorului in dosarul lui „Dasaev”: Ieri arest, azi control judiciar

Procurorul Mircea Ciutac Parchetul de pe langa Tribunal a hotarat, joi, ca vranceanul Vasile Tataru, acuzat de favorizarea infractorului in dosarul atacului sangeros de la „The Music Pub”, sa fie cercetat in continuare sub control judiciar. Barbatul nu a mai fost prezentat instantei.

Initial, in cursul zilei de miercuri,  procurorul a dispus ca Vasile Tataru, fost presedinte al echipei de fotbal “Unirea” din Focsani, sa fie retinut pentru 24 de ore, potrivit unei informatii publicate in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Tataru, pe langa faptul ca a derulat de-a lungul timpului diverse afaceri, este descris de presa vranceana ca facand parte din lumea interlopa. In urma cu patru ani, barbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda cu tigari si ultraj.

Barbatul l-ar fi gazduit pe Gabriel Daniel Husein, zis „Dasaev”, desi stia ca interlopul brailean, arestat preventiv pentru injunghierea a doi baschetbalisti americani, ar fi savarasit o fapta extrem de grava, fiind cautat de procurori. Mai mult decat atat, Vasile Tataru ar fi incercat sa zadarniceasca ancheta penala, cautand persoane dispuse sa minta pentru a-l scoate basma curata pe „Dasaev”.

Comentarii