stiri Braila – debraila.ro

Razboi in PND | Iordache, ATAC fara precedent la Draghincescu, sefa de partid: „Nu isi poate transcede statutul de precupeata, pupincuristul PSD, turnatoare la Securitate”

Organizatia Judeteana a Partidului National Democrat sta pe un butoi de pulbere, razboiul rece dintre consilierii judeteni Stefan Catalin Iordache si Simona Draghincescu ajungand, se pare, la final. Desi, in nenumarate randuri, au avut opinii divergente – manifestate public, Iordache si-a dat jos manusile si a lansat un atac fara precedent la adresa sefei sale de partid, pe care a numit-o, printre altele, „pupincuristul PSD”.

Prezent in studioul Realitatea TV Galati-Braila, Stefan Catalin Iordache a precizat, joi seara, ca isi mentine descrierea Spitalului Judetean de Urgenta drept „o cocina”, in conditiile in care Simona Draghincescu, presedintele filialei PND, l-a criticat pe o retea de socializare pentru folosirea acestui termen.

„Cine este ea? Doamna Draghincescu s-a umplut de penibil. Habar nu aveam ca doamna Draghincescu are porcari in familie. Doamna Draghincescu este o femeie deosebita, este purtatorul de cuvant al PSD. Cu ce a deranjat-o faptul ca am zis ca e o cocina Spitalul Judetean? Eu nu am zis de sotul dansei ca e porcar si despre niciun medic. Ce are sula cu Prefectura? Doamna Draghincescu dovedeste a nu stiu cata oara ca nu isi poate transcede statutul de precupeata. Sa fii pupincuristul PSD nu inseamna ca ma impresioneaza pe mine cu ceva. Eu consider ca Spitalul Judetean este o cocina si atat, nu ca medicii de acolo sunt porcari. Ce, daca vine Juventus Torino pe stadionul Otelul, asta nu inseamna ca daca stadionul este mai prost si aia sunt prosti? A aduna mere cu pere si sa iti dea prune e o chestie comunista, de doi lei, ce a invatat doamna Draghincescu in timp ce era studenta la Galati, cand dadea in gat la Securitate toate fetele care se intalneau cu studentii straini. Am si probe!”, a spus PND-istul.

Iordache a mai adaugat faptul ca nu a intrat in PND pentru ca ar fi crezut ca Draghincescu „e mai breaza”, ci pentru a o „corecta: „Nu am putut sa o corectez!”

Draghincescu (PND), lui Iordache (PND): „Sunt sotia unui angajat al cocinei, chirurgul Draghincescu. Ii aduc aminte ca cei care l-au tratat lucreaza si acum in cocina. Spitalul Judetean, un spital al Romaniei, cu bune si cu rele”

Comentarii