stiri Braila – debraila.ro

PSD-istul Bocanel, la un pas de pierderea mandatului: primarul comunei Dudesti VS. Agentia de Integritate: 0-1, in instanta!

Social-democratul Marian Bocanel (foto), primarul comunei Dudesti, a pierdut prima lupta in procesul cu Agentia Nationala de Integritate.

Curtea de Apel Galati a respins actiunea de contestare a raportului de evaluare in care scrie ca edilul s-a aflat in conflict de interese administrativ. Decizia poate fi atacata cu recurs.

La sfarsitul anului trecut, ANI a anuntat ca primarul comunei Dudesti a aprobat si semnat, in perioada 26 octombrie 2017 – 14 decembrie 2018, nu mai putin de 80 de acte administrative care au produs un folos material pentru sotia sa.

Mai exact, Primaria Dudesti a cumparat produse in valoare totala de 14.851 de lei de la magazinul sotiei lui Bocanel.

Daca si urmatoarea hotarare a instantei ii va fi nevaforbaila, edilul risca sa isi piarda mandatul obtinut anul trecut cu aproape 65% dintre sufragii.

In cazul in care Bocanel va pierde definitiv procesul cu ANI, prefectul este cel care trebuie sa semneze ordinul prin care se constata incetarea inainte de termen a mandatului.

Comentarii