stiri Braila – debraila.ro

ProRomania Braila, MESAJ FERM: „Nu facem niciun fel de intelegere cu PSD!” | Ironii la adresa ALDE: „PSD si ALDE sunt parteneri in administratia braileana de ani buni, se cunosc bine unii pe altii. Noi din aceasta familie nu facem parte”

Organizatia Judeteana ProRomania se delimiteaza clar de sustinerea pe care alesii locali ALDE se pare ca au ales sa o acorde in continuare PSD in Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean, in ciuda faptului ca partidul condus de Calin Popescu Tariceanu a denuntat protocolul cu PSD si a iesit de la guvernare.

Deputatul Emilia Meirosu (foto), coordonatorul ProRomania Braila, precizeaza faptul ca „Alianta ProRomania-ALDE prevede exclusiv sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale”: „Atat si nimic mai mult!”.

Meirosu sustine ca ProRomania nu sustine PSD si nu face niciun fel de intelegere cu PSD, „nici la vedere, nici in intalniri secrete”, lansand o serie de ironii la adresa ALDE, care, la Braila, face parte din majoritatile formate de PSD in Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean.

„Vorbind de Braila, vreau sa se inteleaga clar ca Organizatia Judeteana ProRomania nu este interesata de prieteniile dintre ALDE si PSD, fie ca vorbim de Consiliul Local Municipal, fie ca vorbim de Consiliul Judetean. PSD si ALDE sunt parteneri in administratia braileana de ani buni, se stiu, se cunosc bine unii pe altii, incat pot sa-si aleaga drumul, comun sau nu, fara ca ProRomania sa fie parte a discutiilor dintre liderii celor doua filiale. Actiunile politico-administrative ale ALDE nu ne intereseaza. Daca ALDE sustine sau nu PSD nu este un subiect care sa intereseze ProRomania. Fiecare sa-si spele rufele in familie, iar noi, ProRomania, din aceasta familie nu facem parte!”, a explicat parlamentarul.

Sursa citata a mai aratat ca „singurul ales local al ProRomania, consilierul judetean Marian Capatana, va vota doar in interesul brailenilor”.

„La alegerile europarlamentare brailenii si-au aratat sustinerea pentru ProRomania si colegul nostru, europarlamentarul Mihai Tudose. ProRomania, noi toti membrii organizatiei Braila, va face tot ce ii sta in putinta pentru a rasplati votul brailenilor si a le dovedi ca increderea lor onoreaza, dar si obliga”, a conchis Emilia Meirosu.

Comentarii