stiri Braila – debraila.ro

Proprietarul „Dinu Automobile”, CONTROL JUDICIAR: a amenințat și șantajat un bărbat care a cumpărat mașini și nu le-a mai putut plăti | Dinu și un alt individ L-AU BĂTUT pe datornic. Incidentul, pe terasa unei benzinării

Iulian Ionel Dinu, în vârstă de 37 de ani, proprietarul „Dinu Automobile”, a fost reținut de polițiști în cadrul unui dosar de șantaj, lovire sau alte violențe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta și un alt individ l-ar fi amenințat, șantajat și chiar bătut pe un bărbat care cumpărase mai multe mașini și nu le-a mai putut achita.

Dinu și Alin Alexandru Bucur, în vârstă de 30 de ani, au stat 24 de ore în spatele gratiilor, iar apoi au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Pe 7 octombrie, Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile față de cei doi.

Ce spune Poliția?

În fapt, în urma probatoriului administrat, a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, ar fi achiziționat de-a lungul timpului mai multe autovehicule de la lulian Dinu, nemaiputând însă să achite contravaloarea acestora.

Dinu l-ar fi amenințat și șantajat pe brăileanul de 44 de ani, cu scopul de a-l determina să-și achite datoria.

De aseamenea, în data de 21 septembrie, cei doi bărbați, Dinu si Bucur, l-ar fi agresat cu pumnii și picioarele, folosind totodată și un box metalic, pe bărbatul de 44 de ani, în timp ce acesta se afla pe terasa unei benzinării de pe raza municipiului.

Comentarii