stiri Braila – debraila.ro

Progresistii braileni, in razboi / „UNPR Braila – partidul de buzunar al Marioarei Nistor”

Conflictul dintre cei doi parlamentari progresisti, Dorin Petrea si Marioara Nistor, se acutizeaza pe zi ce trece. Deputatul Petrea, care, la inceputul saptamanii trecute, a demisionat din functia de vicepresedinte la nivel central al partidului, acuzand-o pe Nistor, presedintele filialei, ca „este cu un picior in uniune si cu celalalt in alt partid”, a lansat un nou atac.

„Sunt dezamagit de faptul ca in loc sa corecteze problemele semnalate de mine, dar si de alti colegi de partid, atat UNPR Braila, cat si conducerea interimara centrala manifesta indiferenta. (…) Nu imi vine sa cred ca lipsa de leadership poate sa distruga un partid politic. Sunt dezamagit si revoltat de modalitatea in care UNPR Braila s-a transformat intr-un partid de buzunar al Marioarei Nistor”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Petrea.

Reactia deputatului vine, conform propriilor precizari, dupa ce nu a fost invitat, vinerea trecuta, la Biroul Politic Judetean al UNPR, la care a participat si Valeriu Steriu, cel care, dupa demisia lui Oprea, a preluat sefia interimara a partidului.

Comentarii