stiri Braila – debraila.ro

Procurorul NU l-a vrut in spatele gratiilor pe individul care a ucis o femeie cu masina si a fugit | Doar soferul a fost nemultumit de arestul la domiciliu: vrea in libertate!

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila nu l-a vrut in spatele gratiilor pe un individ acuzat de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului. Initial, politistii l-au retinut pentru 24 de ore.

Procurorul de caz nu a contestat masura arestului la domiciliu luata de Judecatoria Braila in cazul soferului, un galatean de 35 de ani, care a lovit mortal o femeie si a fugit de la locul accidentului.

Victima avea 70 de ani. Dupa ce a trecut cu dubita peste femeie, soferul de 35 de ani si-a vazut nestingherit de drum, fiind prins in Galati, orasul de domiciliu.

Initial, procurorul a cerut arestul preventiv, insa, pe 6 mai, instanta a respins propunerea, dispunand luarea masurii arestului la domiciliu. Totusi, unitatea de parchet a avut 48 de ore la dispozitie pentru a formula contestatie.

Doar inculpatul a fost nemultumit de hotararea Judecatoriei, Tribunalul urmand sa judece contestatia pe 13 mai. Judecatorul are doar trei solutii, in lipsa contestatiei procurorului: mentinerea arestului la domiciliu, control judiciar sau cercetarea in stare de libertate.

AREST LA DOMICILIU pentru barbatul de etnie roma care a ucis o braileanca cu masina si a fugit | Rudele au strigat de fericire in fata Palatului Justitiei

Comentarii