stiri Braila – debraila.ro

Procurorul Laura Dobrea vrea locul lasat liber de Mihalcea la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila

Procurorul Laura Dobrea, fost prim-adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, in prezent procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, s-a inscris la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru numirea in functii de conducere, vizand postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Dobrea va sustine, pe 16 mai, interviul la testarea psihologica, dupa ce a trecut de testul psihologic scris, urmand ca, pana la sfarsitul lunii iunie, sa isi prezinte proiectul referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere si testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane – proba finala.

Fotoliul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila este vacant din 26 iulie 2017, cand procurorul Fanel Mihalcea a implinit varsta pensionarii. Desi a vrut sa ramana in sistem, cererea celui mai influent procuror brailean al ultimelor doua decenii a fost respinsa de Consiliul Superior al Magistraturii.

Laura Dobrea a promovat, la inceputul acestui an, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, dupa ce a fost prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si procuror sef Sectie judiciara a Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Dobrea a candidat in 2015 pentru un post de procuror la DNA – Serviciul Teritorial Galati, alaturi de alti doi procurori braileni, insa candidatura sa a fost respinsa.

Comentarii