stiri Braila – debraila.ro

Procurorii DIICOT au saltat un brailean in timp ce vindea ecstasy si cannabis | Cine este tanarul

Politistii de la Combaterea Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor antimafia, l-au prins pe un brailean chiar in timp ce incerca sa comercializeze ecstasy si cannabis. Este vorba despre Tarau Nicusor, in varsta de 31 de ani, un tanar cu antecedente penale.

Flagrantul a avut loc miercuri, 24 octombrie, in municipiu, oamenii legii gasind asupra barbatului cinci comprimate tip ecstasy „Strawberry” si cinci doze de cannabis, pe care dorea sa le vanda unor consumatori.

Ulterior, procurorii au efectuat trei perchezitii domiciliare, in urma carora au fost descoperite si ridicate, de la locuinta lui Tarau, alte cinci comprimate tip ecstasy „Strawberry” si 21 de doze de cannabis.

Anchetatorii au pus in aplicare mai multe mandate de aducere, 12 persoane fiind audiate atat la Inspectoratul de Politie Judetean, cat si la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Braila.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de trafic de droguri, iar apoi, in cursul zilei de joi, a fost prezentat instantei, care a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Tarau Nicusor are la activ mai multe condamnari pentru furt calificat. De exemplu, in 2014, a intrat in apartamentul unui cunoscut, impreuna cu un alt barbat, sustragand mai multe bunuri.

Comentarii