stiri Braila – debraila.ro

Primarul, sugerand presiuni dupa ce a pus biciul pe operatorii maxi-taxi: „Raman cu mainile curate!”

Primarul Marian Dragomir nu a evitat sa-si arate suspiciunile cu privire la o posibila protectie oferita operatorilor maxi-taxi de catre Serviciul de Transport Local din Primarie. Mai mult decat atat, edilul sustine ca vor fi, „cu siguranta”, institutii ale statului care vor fi „interesate” sa afle daca s-a incalcat sau nu legea pentru ca unele firme sa ramana pe trasee, in contextul in care au datorii uriase la bugetul local.

„Din punctul meu de vedere trebuie lamurite lucrurile de la Serviciul de Transport Local. Stiti ca eu am o atitudine foarte dura pe zonele acestea si s-a vazut de cand am venit si am inceput sa scoatem microbuzele care nu respectau vechimea. Avand in vedere sumele la care s-a ajuns (n.r. datoriile), cu siguranta vor fi si unele institutii ale statului foarte interesate sa faca lumina in acest subiect, dincolo de Curtea de Conturi. Eu raman cu mainile curate”, a spus primarul.

Totodata, Dragomir a tinut sa precizeze ca nu a cedat in fata unuia dintre operatorii maxi-taxi, care i-a cerut modificarea contractului, astfel incat sa-si poata mentine microbuzele pe trasee, desi erau mai vechi de 10 ani: „Indiferent de presiunile pe care le simt, am sa le fac publice cand vor deveni foarte presante.”

Comentarii