stiri Braila – debraila.ro

Primarul, REPLICA la ironia PNL cu „asfaltarea Dunarii”: „Din pacate, n-am apucat. Tudose mi-a luat-o inainte!” | „Strategia PNL este sa faca misto de tot ceea ce isi doresc brailenii, pentru a-l ataca pe Dragomir”

Primarul Marian Dragomir, candidat PSD pentru un nou mandat, a comentat, la sfarsitul saptamanii trecute, faptul ca liberalii au ironizat sloganul „Eu asfaltez!” de pe panourile electorale ale edilului.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Catalin Boboc, candidatul PNL pentru presedintia Consiliului Judetean, a vorbit despre „asfaltarea Dunarii” ca un posibil „mare proiect al domnilor Chiriac si Dragomir”.

„Eu am observat, in ultima perioada, atacurile liberalilor si, in special, ducerea tuturor proiectelor municipiului, realizate pentru braileni, intr-o nota de bascalie. Brailenii isi doresc strazi asfaltate, parcari noi, parcuri de joaca pentru copii si multe alte investiti. Strategia PNL este sa faca misto de tot ceea ce isi doresc brailenii, pentru a-l ataca pe primarul Dragomir. Le doresc mult succes in aceasta strategie a lor de a face misto de dorintele brailenilor, iar noi o sa continuam ca si pana acum”, a declarat primarul.

Aflat pe santierul podului suspendat peste Dunare, insotit de europarlamentarul Mihai Tudose si Francisk Iulian Chiriac – presedintele Consiliului Judetean, Dragomir a comparat cel mai mare proiect de infrastructura din Romania ultimilor 30 de ani cu „asfaltarea Dunarii”.

„Recunosc ca am asfaltat foarte mult in municipiul Braila. Se vede acest lucru! Din pacate, n-am apuncat sa asfaltez si Dunarea deoarece Mihai Tudose mi-a luat-o inainte si face asfaltul peste Dunare, pe care, probabil, o sa treaca si liberalii atunci cand vor vedea ca ei nu au facut nimic, iar altii au realizat toate lucrurile pe care ei, la un moment dat, le-au luat in deradere. N-as vrea sa fac mai multe declaratii. Stiti cum este… la un moment dat, cineva arunca o piata si zece destepti se chinuie sa scoata piatra din balta”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii