stiri Braila – debraila.ro

Primarul promite ca gropile vor deveni istorie: Din septembrie, strazile Brailei intra in reparatii capitale

Primarul Marian Dragomir promite ca gropile din asfalt vor deveni istorie. De la sfarsitul lunii septembrie 2016 si pana in iunie 2017, strazile municipiului vor intra in reparatii capitale, anunta edilul, care a mai spus ca primele lucrari vor incepe pe strazile principale si pe cele care duc spre scoli sau spitale.

„Sunt convins ca saptamana viitoare vom lansa in SEAP (n.r. Sistemul electronic de achizitii publice) procedura de achizitie pentru lucrarile de plombare si asfaltare in municipiul Braila. Estimam o valoare a lucrarilor de 15.500.000 milioane lei, lucrari care vor fi derulate pana la sfarsitul lunii iunie a anului urmator. Avand in vedere procedurile din SEAP, sper ca la sfarsitul lunii septembrie sa avem castigatorul licitatiei si sa semnam contractul. Mai devreme nu este posibil pentru ca au fost deja doua achizitii directe si nu se mai poate pe aceiasi procedura, trebuie sa mergem in SEAP. Asa dam dovada de maxima transparenta, ca sa nu fim acuzati ca favorizam firma X sau Y, pe o achizitie directa”, a spus Dragomir.

Primarul a mai mentionat faptul ca lucrarile care vor avea loc la nivelul intregului municipiu vor cuprinde si „finalizarea unor capete de strazi care au ramas fara asfalt, asfaltarea trotuarelor din cartiere si amenajarea de parcari”.

Comentarii