stiri Braila – debraila.ro

Primarul orasului Insuratei A FOST DEMIS | Dupa decizia instantei, ALEGERI

A fost finalizata procedura prin care primarul orasului Insuratei, social-democratul Ionel Gheorghe, isi pierde mandatul. Astfel, pe 9 mai, subprefectul Loredana Badiu a semnat ordinul de incetare a mandatului inainte de termen.

Badiu a semnat ordinul intrucat prefectul Iulian Timofei nu se afla in localitate, participand la niste cursuri de instruire organizate de Ministerul Afacerilor Interne. Subprefectul a primit delegare speciala din partea lui Timofei pentru a semna documentul prin care primarul orasului Insuratei isi pierde mandatul.

“In cursul zilei de astazi (n.r. luni), am semnat ordinul, care, tot astazi, va fi comunicat la Insuratei”, ne-a declarat subprefectul Badiu.

Dupa ce primeste ordinul prefectului, primarul Ionel Gheorghe are la dispozitie 10 zile pentru a-l contesta in instanta. Contestatia se va judeca in regim de urgenta, decizia fiind definitiva.

Dupa ce instanta se pronunta si ordinul ramane in picioare, Guvernul este obligat sa organizeze alegeri pentru functia de primar al orasului Insuratei.

DETALII despre motivul pentru care Ionel Gheorghe si-a pierdut mandatul, in articolul de mai jos:

Exclusiv | Orasul Insuratei ramane FARA PRIMAR – vor urma alegeri partiale | PSD-istul Ionel Gheorghe a pierdut DEFINITIV procesul cu ANI: Inalta Curte A ANULAT sentinta favorabila edilului

Comentarii