stiri Braila – debraila.ro

Primarul Marian Dragomir: „Exista si braileni care mi-au cerut sa aduc manelisti la Zilele Orasului. In mandatul meu, nu!”

Primarul Marian Dragomir a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca, „de mai multe ori”, a primit solicitari din partea unor braileni, prin intermediul retelelor de socializare, ca la Zilele Municipiului sa fie adusi si cantareti de manele. Declaratia edilului a venit in contextul in care a fost intrebat ce parere are despre faptul ca, la o petrecere privata, directorul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” a cantat manele, primind bani pentru a face dedicatii.

„Nu apreciez calitatile vocale ale directorului Filarmonicii deoarece nu sunt ascultator de manele. La Zilele Brailei am avut solicitari, de mai multe ori, sa aducem si manelisti. Le-am refuzat de fiecare data. Primesc pe Facebook, de multe ori, astfel de sugestii. Exista cetateni din municipiu care si-au dorit si manele. Le-am spus ca la Zilele Brailei, in mandatul meu, nu vom avea manele. Asta nu inseamna ca in mandatul viitorului primar nu puteti sa aveti o astfel de surpriza”, a precizat primarul.

Totodata, ironic, Marian Dragomir a mai adaugat faptul ca directorul Casei de Cultura a Municipiului nu are abilitati de cantaret de manele, fiind „un mare iubitor de jazz”.

Comentarii