stiri Braila – debraila.ro

Primarul, lovitura pentru NESIMTITII Brailei: „CONFISCAM MASINILE SI CARUTELE din care se arunca gunoi. De ce sa sufere un oras intreg si brailenii civilizati din cauza unor nesimtiti pe care amenzile nu ii educa?”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, miercuri, pe o retea de socializare, ca vor fi confiscate mijloacele de transport ale celor care arunca deseuri pe domeniul public – atat autovehicule, cat si carute. La actiunile din municipiu vor participa politisti locale si comisari ai Garzii de Mediu. 

„Ne-am saturat sa strangem dupa ei de 30 de ani! S-a demonstrat ca nicio alta medita de civilizare nu a functionat! Ca si in alte situatii delicate, avem puterea de a lua cele mai dure masuri. Ne asumam si aceste lucruri!”, a precizat edilul.

Autovehiculele confiscate vor fi scoase la licitatie, iar carutele vor fi distruse. Totusi, proprietarii pot contesta masursa in instanta.

„Exista in legislatie aceasta masura si cred ca este cazul sa o aplicam si in municipiul Braila. De ce sa sufere un oras intreg si brailenii civilizati din cauza unor nesimtiti pe care amenzile nu ii educa? Noi facem curatenie, iar ei nu dau doi bani. Nu se poate asa la nesfarsit! Confiscam masinile si carutele din care se arunca gunoi pentru ca lipsa de civilizatie a unora o plateste restul populatiei, ceea ce nu este corect. Vor fi actiuni comune ale Politiei Locale si Garzii de Mediu”, a declarat Dragomir.

Comentarii