stiri Braila – debraila.ro

Primarul ii cere DEMISIA sefului ISJ: „Nu se mai reduc clasele la liceele din Braila!” | „Slugile sunt folosite pentru lucrurile murdare, dar nu vor avea niciodata respectul oamenilor” | „A provocat un scandal din graba si ambitie”

Primarul Marian Dragomir continua razboiul cu inspectorul scolar general Catalin Canciu, caruia, vineri dimineata, prin intermediul unui text publicat pe o retea de socializare, i-a cerut demisia. Edilul a anuntat faptul ca ministrul Educatiei a emis un ordin „prin care se reduce numarul de elevi din clase, aspect care va obliga Inspectoratul Scolar Judetean sa pastreze numarul de clase existent azi”

Dragomir si Canciu – care este si presedintele Organizatiei Municipale PNL, s-au contrat public pe tema propunerii Inspectoratului Scolar Judetean de a fi reduse numarul de clase de la patru licee din municipiu, careia primarul i s-a opus.

„VICTORIE!!! NU SE MAI REDUC CLASE LA LICEELE DIN BRAILA!!! Multumesc partenerilor de dialog, presei si unor persoane deosebite din minister care au inteles ca propunerile primarilor de mentinere a claselor sunt bine fundamentate. (…) Am demonstrat inca o data ca PRIMARIA BRAILA ESTE MAI INTERESATA DE INVATAMANTUL BRAILEAN SI INFORMATA ASUPRA MODIFICARILOR LEGISLATIVE DECAT ACTUALUL INSPECTOR SCOLAR GENERAL, iar scandalul a fost provocat de graba si ambitia noului inspectorului scolar de a reduce clasele, de lipsa de comunicare cu primarul si ministerul. Domnule inspector scolar general CANCIU CATALIN ESTE MOMENTUL SA VA DATI DEMISIA!!! GATA, ajunge. Suficient!!! (…) Din pacate, am avut inca o data ocazia sa vedem caracterul slab al unor persoane numite politic in conducerea unor institutii publice. Ei nu au inteles ca SLUGILE SUNT FOLOSITE PENTRU LUCRURILE MURDARE, DAR NU VOR AVEA NICIODATA RESPECTUL OAMENILOR!!! Chiar daca alegerile pentru primar sunt peste 4 ani, nu voi putea niciodata sa stau linistit cand unii distrug sansa la educatie a copiilor nostri. Voi lupta intotdeauna impotriva abuzurilor si ilegalitatilor!!!”, a scris primarul Marian Dragomir pe Facebook.

Seful ISJ, despre primarul Dragomir: „Isi doreste foarte mult sa fie inconjurat de elevi imbracati sumar, in ciorapi de matase” | Canciu nu mai vrea ca elevii de la Liceul de Arte sa participe la festivitatile Primariei

Clase MAI PUTINE la licee! | Primarul SE OPUNE si il ACUZA pe liberalul Canciu, inspectorul scolar general, de „practici dictatoriale”

Comentarii