stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Soseaua de Centura, o rusine pentru Braila. Au inceput reparatiile. Vom continua cu drumul spre BAC Smardan”

Au fost demarate lucrarile de plombare a Soselei de Centura, in cadrul „marii asfaltari”, primarul Marian Dragomri afirmand ca „acolo e un dezastru”. Drumul are, pe tronsonul cuprins intre Gradina Zoologica si linia de tramvai, gropi uriase, traficul fiind luni bune ingreunat din cauza ca atat TIR-urile care tranziteaza zona, cat si masinile mici, trebuie sa ocoleasca „craterele”.

„Ieri (n.r. miercuri) am inceput lucrarile pe Centura de la Gradina Zoologica, pentru plombari si reparatii. (…) Soseaua de Centura era o rusine pentru Braila, acolo e un dezastru. Acesta este si motivul pentru care am inceput cu Centura, unde sunt lucrari mai putine de facut, dar e un trafic poate mai intens”, a declarat primarul Marian Dargomir.

Dupa ce vor fi finalizate lucrarile pe Centura, edilul a precizat ca va veni si randul deja celebrului drum spre trecerea BAC Smardan: „Vom face reparatii capitale, insa atata timp cat vor avea acces cei cu camioane care nu respecta tonajul de 40 de tone, cu siguranta in cativa ani drumul va arata la fel de rau. Solicit sustinerea institutiilor care pot amplasa cantare si pot face aceste verificari astfel incat acest drum sa nu se mai degradeze asa de repede.”

Comentarii